Despre Forum Clinic
Despre Forum Clinic
Forum Clinic - o echipă profesionistă, creată prin respect, cooperare și sprijin reciproc, pentru care sănătatea și satisfacția pacienților este obiectivul prioritar!
La Forum Clinic am ales să construim o atmosferă în care pacienții să se simtă în siguranță și în confort, dar și să le depășim așteptările prin oferirea de îngrijiri excepționale și construirea unor relații de încredere. Iar prin grijă și profesionalism, calitate și confidențialitate reușim să asigurăm pacientului rezultatul așteptat!

În cadrul spitalului funcționează mai multe compartimente de specialitate: chirurgie generală și vasculară, microchirurgie, combustiologie, chirurgie maxilofacială, chirurgie estetică și reconstructivă, chirurgie ORL, ginecologie, urologie, mamologie, terapie, reumatologie, pediatrie, neurologie și psihoterapie, servicii de diagnostic și de laborator.


Medicii noștri sunt cei care oferă cele bune soluții de tratament, dar și sfaturi importante despre stilul sănătos de viață. Pasionați de frumos, modern și, desigur, sănătos, suntem pregătiți și dedicați să vă oferim servicii medicale eficiente și corecte, dar și o abordare individualizată!
  • Consultații medicale
    Fiecare persoană care are nevoie de sfatul medicului poate apela la Forum Clinic. Consultațiile sunt efectuate de medici cu o bogată experiență și pregătire profesională. Chirurgul, medicul combustiolog, chirurgul pastician, dar și ginecologul, urologul sau chirurgul oro-maxilo-facial vor răspunde întrebărilor Dvs.
  • Chirurgia de o zi
    Chirurgia de o zi – trend european accesibil acum și acasă. În condiții de siguranță și aplicând metode moderne de tratament, o serie de patologii chirurgicale minore pot fi rezolvate și fără spitalizare.
  • Spital
    În cazul în care este necesară o perioadă de reabilitare pentru a înlătura o problemă medicală, la Forum Clinic veți beneficia de grijă personalului nostru, dar și de saloane confortabile, alimentație personalizată, acces securizat și metode inovative care reduc riscul de infecții la zero.